Home

Rogers Athletic Pop-Up Tackle Maker

Dremel 2290 3-Tool Craft & Hobby Maker Kit with 200-Series Rotary Tool, Engraver & Butane Soldering Torch

$99.99


Boggs Tacklemaker Conversion Kits

Run more players through your tackling station with the Pop-up Tackle Maker. Once tackled to the ground, it returns to the upright position in seconds, ready for the next player.

� Increase the Tackle Maker's�resistance by adding weight�plates from your weight room.�Up to 100 pounds attach conveniently�on the built-in weight stack bar.

tackle maker - Making Your Own Fishing Tackle

  • Pop-up Tackle Maker
  • Rogers Football Youth Pop-Up Tackle Maker | Football America

    Schrik niet, dat is zeer simpel en iedereen kan het. Alles wat je nodigt hebt is een plank en twee lijmklemmen. Zorg er wel voor dat de plank voldoende dik is. Tussen de 2 en de 2,5 cm is prima. Zorg er ook voor dat de plank voldoende lang en breed is. Ongeveer twee keer de lengte van de Boggs Tacklemaker. Schroef de Boggs Tacklemaker op deze plank zoals je hem normaal aan een werkbank zou bevestigen. Je gebruikt hiervoor dezelfde twee passende schroeven. Denk er aan dat ze niet te lang zijn anders komen ze door de plank heen. Neem nu de plank waarop de Boggs Tacklemaker is bevestigt en plaats hem op de rand van je werkbank. Zet aan beide kanten de plank met de lijmklemmen aan je werkbank vast. En de Boggs Tacklemaker is klaar voor gebruik. Ben je er klaar mee, dan verwijder je simpelweg de lijmklemmen en kan je de werkbank voor iets anders gebruiken.

    De bediening van de Boggs Tacklemaker is erg makkelijk. In de handleiding staan een paar basis voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn ontelbaar. Laat je fantasie de vrije loop. En lukt het je om onverklaarbare redenen toch niet goed, dan zijn er op de website van , onder de knop "Video" een aantal duidelijke stap voor stap filmjes waarin alles nog eens uitgelegd word.